Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Beteja vazhdon, studentët rikthehen në protestë!!!

2 min read

Që prej lëvizjeve të dhjetorit 90, protesta e studentëve u konsiderua më e madhja në tre dekada.

Beteja vazhdon.

“Pakënaqësia është rritur dhe pakti për Universitetin i paraqitur nga qeveria ka dështuar. Pikat ose janë gjysmë plotësuar ose nuk janë realizuar fare”.

Për “Tempora-n” studentët zbulojnë dhe arsyet e protestës.

“Protesta do të vazhdojë për të njejtat kërkesa, por edhe kërkesa të tjera. Të parta nuk janë plotësuar. Jemi të zhgënjyer.”

8 pikat u shuan, por në këtë protestë do të ketë kërkesa të reja të studentëve.

“Tani kërkojmë plotësimin e kërkesave mundësisht edhe të disa kërkesave të tjera.”

A janë të bashkur studentët në protestën e 22 majit?

“Shumë”

Por ka dhe nga ata që refuzojnë ti bashkohen protestës, madje të tjerë ngrenë dyshime se pas saj fshihet politika.

Ka nga ata që refuzojnë të bëhen pjesë e saj dhe pse kërkesat e tyre nuk janë plotësuar.

Studentët kanë menduar një protestë një ditore ndërsa fati i saj do të përcaktohet nga pjesmarrja.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.