Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Artan Hoxha plas Bombën PD ka video ku PS blen votat në …

1 min read

Artan Hoxha: Lidhur me këtë dosje, gjatë viteve të fundit jemi referuar raporteve të mediave ndërkombëtare. Të cilat na janë referuar ne. Bildi atë deklaratë, ai është një citim i publikuar nga Basir Çollaku. Kjo e Dibrës ka dhe një problem tjetër se po digjen të gjitha afatet.

Më herët gazetari Artan Hoxha tha se për rastin e Dibrës, Partia Demokratike ka prova me video. “Për Dibrën ka video duke shpërndarë para, i ka PD. Janë bërë nga qytetarët”, theksoi Hoxha.

Akuza të forta për organin e akuzës hodhi gazetarja Klodiana Lala: Kemi një prokurore që nuk ka qenë asnjëherë prokure në jetën e vetë. Ne kemi një prokurori tërësisht funksionale, tërësisht në ndikimin e krimit dhe politikës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.