Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Per Studentet!

1 min read

Haris Vongli:

Studentët kanë nevojë për stimul, për frymëzim.

Ata kanë nevojë për mbështetje.

Ata kanë energjinë brenda tyre.

Por kanë nevojë për cilësi,

për njerëz që t’i thonë pse të rrish në Shqipëri dhe jo të largohesh.

Kanë nevojë për pedagogë që krijojnë marrëdhënie horizontale me ta si në të gjithë botën e zhvilluar dhe kanë nevojë të shohin bashkëpunim midis kastës së vjetër të akademikëve dhe të resë.

Protesta e studentëve u ka dhënë një mësim tronditës politikës, atyre që do të ikin dhe atyre që do të vijnë.

Studentët janë e ardhmja!

NGRIHUNI DHE BËJENI SHQIPËRINË NJË VEND MË TË LUMTUR!

#protesto #channelone #aktualitet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.