Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Para protestës së opozitës, porosia e Ramës për deputetët

1 min read

TIRANE :

Askush mos të ketë iluzione se më 30 Qershor nuk do të ketë zgjedhje. Detyra e çdo deputeti është të përçojë mesazhin se zgjedhjet do të bëhen”.

Ka qenë kjo porosia që kryeministri Edi Rama ka dhënë në mbledhjen e grupit parlamentar socialist.

Rama ka porositur për nisjen e përgatitjeve të fushatës elektorale, e cila starton më 31 maj me Tiranën.

Sa i përket krizës politike, Lulzim Basha dhe Edi Rama nuk kanë treguar asnjë shenjë tërheqjeje lidhur me datën e dekretuar për zgjedhjet vendore.

Ndërkohë opozita mban të shtunën një tjetër protestë kombëtare, e treta brenda muajt maj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.