Fri. Jun 5th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

SKANDAL : Dikur Ministre në kohë e Enver Hoxhës sot drejton me Rilindjen

1 min read

Në kohën e komunizmit enverian Thomai ka qenë “fanar ndriçues” për gjithë kuadrovikët drejtues të dalë nga gjiri i klasës punëtore dhe asaj

Shoqja Themie Thomai, është rikthyer sërish. Këtë herë jo në krye të dikasterit që ka drejtuar atëherë, por e rreshtuar në shtabin e Këshillit Strategjik për Bujqësinë. Detyrë që ja ka ngarrkuar ministri i Bujqësisë, Bledi Çuçi, i cili nuk e ka parë të arsyeshme të bëj pjesë tij as socialistin e flaktë Niko Peleshi, i cili për më shumë se një vit shërbeu si ministër, por nuk bën pjesë as paraardhësi i Peleshit, lësëisti Edmond Panariti.

1 thought on “SKANDAL : Dikur Ministre në kohë e Enver Hoxhës sot drejton me Rilindjen

  1. po mire ka bere shume se vete ministri ne detyre eshte nje nul i bujqesise zonja themije pavarsishte se ka qene nje ministre ne diktature por ne radhe te pare ka qene nje drejtuse e zonja nje intelektuale qe i kishte koleget e tjere si vetja as sa per te plotesuar nje dore .por mendimi i im personal eshte se bujqesia ne shqiperi ku jane mundesite qe te punesohen mbi 60/100 e fuqise puntore ne shqiperi nuk munde te rregullohet pa nje plane 10 vjecare ku cdo qeveri qe do te vije nuk duhet ta ndryshoi per as nje motiv .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.