Fri. Jun 5th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Nedved largon Allegrin nga Juventusi ja cfarë shkruajnë mediat Europiane

1 min read

🇮🇹 📰 | Corsera:
Pavel Nedvěd dha një ultimatum për udhëheqjen e klubit, se nëse Allegri do të mbetet, ai do të largohej. Klubi u bashkua me Nedvěd.

🇮🇹 📰 | Gazzetta:
Takimi i së mërkurës mes drejtuesve të klubit dhe Allegrit shkoi mirë, por gjithçka ndryshoi të enjten. Nedvěd nuk kishte asnjë ndjenjë që Allegri të vazhdonte dhe liderët e tjerë të klubit gjithashtu ndjenin se kishte një ndryshim në vizionin midis trajnerit dhe klubit.
Jo vetëm trajneri dhe stafi i Stërvitjes do të ndryshojnë në Juventus, ekipi po ndryshon edhe stafin mjekësor. Ndryshime në shkallë të plotë.

🇮🇹 📰 | La Stampa:
Ka pasur një ndryshim të madh të opinionit midis trajnerit dhe klubit. Klubi vendosi të enjten se do të ndahen me Allegri dhe e informuan atë vetëm dje në mëngjes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.