Mon. Jan 20th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Rikthehet Protesta Studentore

1 min read

Në datën 22 Maj studentët kanë lajmëruar një tjetër protestë.

Tubimi do të mbahet para Ministrisë së Arsimit në orën 12.

Studentët shprehen se arsyet e protestës lidhen me premtimet e pambajtura të qeverisë sa i përket kërkesave të tyre.

Në muajin dhjetor të vitit të kaluar studentët nisën protestat masive para Ministrisë që zgjatën deri në muajin shkurt. Ata kërkuan tarifa më të ulëta si dhe përmirësimin e kushteve në universitete.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.