Sun. Mar 29th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Nga Toronto nje mesazh per kryeministrin aktual…

2 min read

Të rinjët shqiptarë ne Toronto përpara fillimit të ndeshjes se sotme te futbollit kanë bërë një foto me fanellet sportive me mbishkrimin “Rama Ik”, kjo foto është bërë per te mbështetur protestat kombetare te opozites.

Njëri nga të rinjët ka thën se Shqipëria është një vend me një rini aktive, por që çdo ditë e më shumë po zbrazet sepse qindra e mijëra të rinj e të reja ikin dhe nuk e kthejnë më kokën prapa.

Edi Rama nuk bëri asgjë për zhvillimin e vendit tonë, jemi të zhgënjyer edhe ne ketu, kemi familjaret tanë atje dhe jeta e tyre nuk ka ndryshuar aspak, andaj edhe ne sot kemi bërë këtë organizim për tu solidariziar me njerëzit e vendit tonë, edhe ne mendojm se ka ardhur koha që Rama të ikë.

Çdo ditë në Toronto kemi të rinjë që po ikin nga Shqipëria, prandaj për punësimin dhe rinin tonë Rama nuk bëri asgjë dhe premtimet nuk i mbajti, prandaj Rama Ik!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.