Mon. Mar 30th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Momentet prekëse kur dy djemtë e major Klodian Tanushi, i japin lamtumirën e fundit babait të tyre/FOTO

1 min read

Në ceremoninë e lamtumirës së major Klodian Tanushit, të pranishëm janë edhe tre fëmijët e tij të mitur.

Një foto është shkrepur në momentin kur dy djemtë e tij, 14 dhe 11 vjeç janë afruar pranë arkëmortit.

Major Klodian Tanushi u plagos më 6 maj në Letoni gjatë një stërvitjeje në Camo Adazi në Letoni. Nga shpërthimi i një bombe, humbi jetën nëntetarja Zarife Hasanaj, dhe përveç majorit Tanushi u plagos edhe nëntetari Julian Kapaj. Tanushi ndërroi jetë në spital, më datë 10 maj ndërkohë që trupi i nëntetares Hasanaj përcollej për në banesën e fundit, në “Varrezat e Dëshmorëve.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.