Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Me snaiper në dorë dalin FOTOT e kandidatit të PS për Matin i cili akuzohet për vrasjet e 21 janarit

1 min read

TIRANË- Agron Malaj tashmë është kandidat për Partinë Socialiste për Bashkinë e Matit. Pëprara se të merrte këtë angazhim Malaj, ka qenë punonjës i Gadrës, por ka qenë dhe në grupin e zjarrit në protestën e 21 janarit 2011.

Por Dosja.al ka siguruar një foto të Malajt, i cili ka pozuar sëbashku me kolegët e tij me armë në duar. Të gjithë kolegët e tij gardistë, janë më armë të thjesht, Agron Malaj mban në dorë një snajper.

Malaj u përzgjodh nga Partia Socialiste si kandidat për Bashkinë e Matit, ndërsa ai mban postin e drejtorit të OSHEE

Sot për këtë kandidaturë ka folur për hërë të parë dhe Kryeministri Edi Rama, i cili tha se Malaj nuk ka lidhje me ngjarjen, dhe është provuar se s’ka lidhje. Kryeministri zbuloi se Malaj ka qenë një nga njerëzit që ka informuar imtësisht për 21 janarin, megjithëse nuk e sqaroi se kë ka informuar Malaj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.