Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Bisedimet në fazë të avancuar ylli i Manchesterit drejt Juventusit

1 min read

Mediat angleze por edhe ato italiane po flasin për tranferimin e Alexis Sanzhes tek Juventusi dhe negociatat janë në fazë të avancuar kështu me shumë mundësi kilieni Sanzhes mund të vishet bardh e zi

Eksperti i merkatos italiane sot publikoi një lajm që konfirmoi këto zera

Fabio Paratici është takuar me menaxherin e sulmuesit të Manchester United, Alexis Sanchez.

Gianluca Di Marzio

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.