Sun. Dec 8th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Sot Rama vrau për herë te dytë 4 viktimat e 21 Janarit

1 min read

Edi Rama dhe Rilindja erdhën në pushtet me ngjarjen e 21 janarit ku mbeten 4 persona të vrarë dhe Rama at’her akuzonte Sali Berishen si vrasës dhe u betua që kur të vinte në pushtet do arrestonte përgjegjesitPor sot pas 6 vitesh Edi Rama dhe Rilindja skanë vendosur drejtësi vetëm shpërblyen me nga 400.000 € familjet që te mos flisnin dhe te ngrinin zërinSot pas 6 viteve akoma ngelet pezull dhe ska te arrestuar madje sot Rama i vrau për të dytën herë ato 4 persona pasi atë që e akuzoj ai vrasës Agron Malajn pjesë e grupit te zjarrit i ka dhënë poste drejtuese madje kërkon ta bëje edhe Kryetar Bashkie në MatDhe pas kësaj që Rama bëri sot duke kandiduar të akuzuarin për vrasje lind pyetja kush i vrau me te vërtet 4 personat me 21 Janar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.