Mon. Jan 20th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

RUSIA PO DJEG SHQIPËRINË NËPËMJET EDI RAMËS JA KUSH E THOTË

1 min read

Profesori i njohur kosovar, Milazim Krasniqi, shkruan se “…pasi nuk arriti t’ia fusë flakën Kosovës, si pjesëtarë i komplotit me Vuçiçin”, Edi Rama si duket ka vendosur t’ia futë flakën Shqipërisë.”
Krasniqi thekson se “Pansllavizmit dhe Rusisë putiniane i nevojitet zjarri dikund në Ballkan.”

Ja reagimi i plotë i Milazim Krasniqit

Pasi nuk arriti t’ia fusë flakën Kosovës, si pjesëtarë i komplotit me Vuçiqin, Edi Rama si duket ka vendosur t’ia futë flakën Shqipërisë. Pansllavizmit dhe Rusisë putiniane i nevojitet zjarri dikund në Ballkan. Nuk pati sukses në Mal të Zi, dështoi në Maqedoni, gjasat janë që dështoi edhe në Kosovë, prandaj tash i është drejtuar Shqipërisë. Pas brutalitetit të djeshëm policor, rreziku për një destabilizim të rëndë të Shqipërisë vërtet është i madh. Kjo edhe për arsyen se bizantizmi në Shqipëri është shumë virulent. Veç kujtojeni psikozën bizantiniste të vitit 1997!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.