Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Habit Basha në konferencë ka një falenderim dhe për Socialistët

1 min read

TIRANË- Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha në një konferëncë më gazetër ka treguar dhe njëherë se ai nuk do të bëj asnjë hap pas. Po ashtu ai tha se dje në protestë kishin shkuar dhe shumë socialsitë, të cilët i kishte takuar.

Dikush e kishte matur dhe tha që ishte 9.7 kilometra. Ishte një mesazh I qartë përt ëkdo dhe në veçanti për pengëmarrësin, se nuk ka dhe nuk do të ketë asnjë hap pas Do të ketë vetëm hapa para,. Bashkimi ynë është një bashkim popullor. Falenderoj ata socialist që erdhën dfje në protestë, që disa prej tyre pata fatin ti takojë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.