Sun. Mar 29th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Edi Rama ja çfar do i ofroj Bashës që të futet në zgjedhje ….

1 min read

Rama u pyet gjatë konferencës se çfarë do ti ofronte Bashës për tu futur në zgjedhje, dhe ja si kryeministri u përgjigj:

“Kafe, çaj, ëmbëlsira. Dialog pa kushte është të ulemi dhe çfarë mund të gjejmë diçka të përbashkët. Të gjejmë se cilat janë problemet dhe të diskutojmë se si mun ti zgjidhim. Nëse ka gjëra që duhen adresuar, tani po bëj një udhëtim në imagjinatë, për zgjedhjet, shit-blerjen e votës, hajde shikojmë se si mund të dialogojmë, për këtë bëhet dialog. Nuk e kemi ne në dorë të negociojmë datën e zgjedhjeve, unë jam gati të dëgjojmë por nuk kemi gjë në dorë”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.