Sun. Mar 29th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Hashim Thaçi lëshon bombën njëri nga kryeministrat Shqipëtar më solli në tavoline planin e ndarjes se Kosovës

1 min read

Presidenti Hashim Thaçi ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e sotme kur ka thënë se një nga kryeministrat e Shqipërisë i kishte çuar në zyrë planin për ndarjen e Kosovës.

‘Një nga kryeministrat e Shqipërisë më ka ardhur dhe më ka sjell në zyrë planin e Zoran Đinđić (ish-kryeministri i Serbisë) për ndarjen e Kosovës. E kam nxjer menjëherë jashtë. Fliste vetëm për ndarje të Kosovës. Në vitin 2002’, ka thënë Thaçi në Opinion.

Kujtojmë se në vitin 2002 Shqipëria ka kaluar tre kryeministra, Pandeli Majko, Ilir Meta dhe Fatos Nano. Nuk dihet se cili prej të treve ka qenë ai që i ka çaur në zyrë Thaçit planin për ndarjen e Kosovës, ndërsa vetë presidenti tha se emrin do ta bëj publik një herë tjerë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.