Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Tendionet në protestë BE ka një mesazh për dy palët

1 min read

Pas protestestes se djeshme ka reaguar edhe BE ne Tirane me nje komunikate zyrtatere ku thekson se duhet e mbajne pergjegjsi dy palet

Reagimi i plote

Protesta paqësore është një vlerë thelbësore e një demokracie moderne evropiane. Dhuna nuk mund të tolerohet në asnjë rrethanë. Duke pasur parasysh protestat e shpallura sot dhe në ditët e ardhshme në Tiranë, Delegacioni i Bashkimit Evropian u bën thirrje protestuesve dhe udhëheqësve të tyre politikë të tregojnë përgjegjësi dhe përmbajtje. Pikëpamjet e ndryshme politike duhet të trajtohen përmes debatit dhe dialogut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.