Sat. Jan 18th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Pothuajse e kryer ylli i Manchesterit tranferohet tek Juventusi

1 min read

Mediat Angleze dhe Italiane po aludojne per nje tranferim te Sanchezit tek Juventusi pasi lojtari nuk eshte i kenaqur me minutat e pakta tek Manchesteri

Sanchez eshte i gatshem te pranoj tranferimin tek gjigandi italian vetem nese i garantohet roli i titullarit

Juve po bisedon me agjentin Felicevich transferimin e Sanchez nga United.

( Corriere di Torino )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.