Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Sajmir Tahiri e shkarkoi se ishte grupi zjarrit ne 4 vrasjet e 21 Janarit Rama do ta bej Kryetar Bashkie

1 min read

Me te marre detyren si minister i brendshem me urdher te Sajmir Tahirit u pushuan nga puna 10 efektive qe ishin pjese e grupit te zjarrit mes tyre ishte edhe Agron MalajPor pas Shkarkimit Malajt ju dha shume fuqi dhe u be i plotfuqishem ku e bene drejtorin e OSHE per veriun dhe me urdher te tij vendoseshin dhe shkarkoheshin nenpunesit ne Mat ai me pas u zgjodh dhe Kordinator i qarkut Diber per Rilindjen dhe me shume se ndeshkim ishte vlersim dhe dhenie fuqie per teSot edhe pse Malaj akuzohet per vrasjet e 21 Janarit ai eshte nje nder njerezit me te besuar te Ps dhe eshte kandiduar per Kryetar Bashkie ne Mat qe aktualisht drejtohet nga PD si Bashki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.