Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Kandidat per Kryetar Bashkie me PS i denuar per plagosje dhe akuzuar per vrasjet e 21 Janarit ( emri+foto )

1 min read

Sot jane publikuar listat e Partise Socialiste per kryetar Bashkie ne te gjithe Shqiperine dhe per Bashkine e Matit eshte konfirmuar Agron Malaj

Agron Malaj eshte emer i njohur ne boten e krimit pasi me pare ka qene i arrestuar dhe ka vuajtur denim per plagosje keshtu pretendon opozita por kjo gje nuk e ka penguar ate te ishte drejtor i OSHE madje para 1 muaj u publikua nje skandal ku jepte fonde kompanise se Gjicit 13 milion € vetem per ruajtjen e OSHE me security

Agron Malaj ka qene Gardist dhe pjese e Grupit te zjarrit me 21 Janar kur u vrane 4 persona dhe qe nga ky moment per te ka pasur vetem rritje dhe eshte mbeshtetur shume nga Partia Socialiste dhe nga vete Edi Rama

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.