Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

E bujshme ja ku do luaj Cristiano Ronaldo sezonin tjetër

1 min read

Pas ndeshjen me Ajaxin mediat filluan te nxirrnin lajme se Ronaldo do largohej ne fund te sezonit nga Juventusi dhe do vazhdonte karrieren ne Amerike

Por sot ne nje Interviste Massimiliani Allegri eshte shprehur i Sigurte se Ronaldo nuk largohet dhe ai do vazhdoje te qendroje ne Juventus dye se ka folur personalisht me te

‘’A do të qëndroj 1000% kam biseduar me te pas ndeshjes me Ajaxin ’’.

Massimiliano Allegri

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.