Sat. Mar 28th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Ish drejtori pergjithshem i Ps akuzohet per vrasjen e matjanit

1 min read

Artan Didi eshte ish drejtori i pergjithshem i policise i cili eshte akuzuar publikisht nga Opozita me ane te Flamur Nokes sikur eshte vrasesi i matjanit Flamur Pisli

Flamur pisli rrembeu nje autobuz nga greqia ne shqiperi duke qene i armatosur dhe pasi kaloi kufirin Pisli eshte vrare nga forcat speciale shqiptare Renea ne media a qarkulluar dhe nje video qe me pas eshte fshire ku Artan Didi duket se eshte pjese e ketij operacioni theksojme se Didi aso kohe ishte pjese e forcave speciale Renea

Gjithashtu Artan Didin e ka akuzuar publikisht dhe babai i Flamur Pislit duke theksuar se Didi me ka gjakun borxh pasi me vrau djalin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.